Twitter'da Ayı Var!

8 Eylül 2012 Cumartesi

Call of Duty : Black Ops 2 ve Hitman : Absolution Hakkında Yeni Gelişmeler Var !


Bu gelişmeleri iyi gelişmeler olarak vermek isterdik ama malesef sanırım oyun yapımcıları bazı değişikliklere gitmekte kararlı bu son zamanlarda.Geçen günlerde Treyarch firması Call of Duty : Black Ops 2 "Windows xp" de çalışmayacak demişti ve artık win xp dönemi sonlanıyor mu acaba soruları aklımıza yerleşmişti.

Dün ise  Nixxes Software'den bir açıklama geldi.Bu açıklama da windows xp kullanıcılarını üzmüş olmalı.Zira Hitman : Absolution'da "Windows xp" için uyumlu olmayacak.

Bu tarz değişikliklerin ve gelişmelerin zemini "daha gelişmiş işletim sistemler"ine bırakmak için yapıldığını düşünmek,mantıksız olmaz sanırım.Görünen o ki  artık Xp'lerde oyun devri yavaş yavaş sona eriyor..





Ayı Oyuncu
-ROARRRRR-

6 Eylül 2012 Perşembe

GameX Fuarına Hepinizi Bekleriz

Yapmanız gereken tek şey vereceğim linkten onine davetiye başvurusu yapmak.Ve mailinize gelecek olan yanıtı beklemek.Hepinizi aramızda görmek isteriz..

Online Davetiye İçin : http://gamex.com.tr/register-login/?redirect_to=invitation


Ayrıntılı Bilgi İçin : http://www.facebook.com/OyunAyisi





              Ayı Oyuncu
           -ROARRRRR-

5 Eylül 2012 Çarşamba

Far Cry 3'ten Yeni Bir Video Geldi !

Oyun içeriğine ve oyundaki görevleden tutun da yapılabilecek aktivitelere kadar özet niteliğinde bir tanıtım videosu.İzlemenizi tavsiye ederiz.



                                                                    Ayı Oyuncu
                                                                   -ROARRRRR-


http://www.youtube.com/watch?v=-Ebb3Dg82qQ&feature=player_embedded

4 Eylül 2012 Salı

Bir Ayı Geliyor

Çok yakında sizlere daha iyi hizmet için sitemiz ile geliyoruz.

www.oyunayisi.com ile tüm teknolojik aletlerinize misafir olmaya karar verdik.


Bizi bekleyiniz..


                             Ayı Oyuncu
                          -ROARRRRR-

3 Eylül 2012 Pazartesi

-Panda'nın Salonun'dan Bir Oyun-



Herkesin evinde son model,oyunları kaldırabilecek bilgisayar olmayabilir. Veya bilgisayarınızda yer yoktur,büyük büyük dosyalar da indirmek istemiyor olabilirsiniz,hatta ve hatta zamanınız yoktur belki.

Kingdom Rush,armorgames tarafından sitede yayınlanan,mükemmel bir flash oyundur. Şimdi belki de flash oyun olduğunu görüp de “ööeeh” diyenler olacaktır,ama inanın bu öyle bir oyun değil.

İnternet üzerinden,bilgisayarınıza indirmeye gerek kalmadan oynayabileceğiniz çıtır çerez bir oyundur Kingdom Rush.Grafikleri bugüne kadar oynadığım flash oyunların içinde en iyi olan oyundur.

Oyundaki amacımız,gelen yaratıklara karşı belli türlerde elinizde var olan paraya göre bina kurup,kendi alanınıza geçmelerini engellemektir.Oyunda ilerledikçe belli yıldızlar puanlar kazanıyorsunuz,ve bu puanları isteğinize göre,bina ya da özelliğinizi güçlendiriyorsunuz. Bazı yerlerde farklı kombinasyonlar denemek zorunda kalabilirsiniz,çünkü gelen düşmanlar kullandığınız bazı binalara karşı koruması olabiliyor.Bu yüzden kendinize has kombinasyonlar ile düşmanlara karşı hazırlık yapabiliyorsunuz.Örneğin;Benim uyguladığım  kombinasyon ;Sorceror Tower’dan çıkartılan Elemental,ve reinforcements güçlendirmesidir. Tabi ki kendi kombinasyonunuzu kendiniz oluşturunca daha zevkli olacaktır.

Oyunun internet üzerinden lap diye oynamak dışında bir diğer artısı ise genel olarak grafiklerin bilgisayarınıza indirmeden,kurmadan oynadığınız bir oyuna oranla grafik olarak göze hitap etmesi ve bünyeyi doyurması.Ayrıca yer yer başka oyunlardaki karakterleri de oyuna eklemiş olmaları çok ince bir dokunuş olmuş.

Dilerseniz oyunu  vereceğimiz linkten anında oynayabilirsiniz(üye olursanız kaydınız online olarak kaydedilecektir).Farklı kombinasyonlarla birden fazla kez oynanabilecek “Tower Defense” tarzı bu oyunumuz mükemmel bir zaman öldürgecidir.
   
Gelelim Eksilere

Kötü yönü ise,üye olmadığınızda bazen kafasına göre kaydınızın silinmesidir. Ayrıca Premium content fiyatı 10 TL gibi bir fiyata çıkıyor,ki o da az bir miktar değil bu kadar küçük oyun için. Premium’da ise 3 tane bonus bölüm,15 yıldız,başlangıçta fazladan para,ve reinforcements’a Mortal Kombat,Street Fighter,ya da Star Wars karakterlerinin kıyafetlerini giydirebiliyorsunuz. Bir anda yanınızda savaşan ufak Liu Kang’ler,Darth Vader’lar oluşuveriyor,bu bile gülümsetiyor aslında.




Can sıkıntısında zaman öldürmek isteyenlerin kesinlikle vazgeçmeyeceği,bitince üzüleceği oyundur. Grafiklerine,ve bir dahaki böümde acaba ne olacak sevdasıyla saatler geçmiş olur,dikkat ediniz.



Yazar : Jelibonpanda             Blog:http://jelibonpanda.blogspot.com/

Edit :   Ayı Oyuncu
       -ROARRRRR-

Ayı'nın Eylül'de Beklediği Oyunlar..

Chaos auf Deponia
Tür:Portal (*)
Çıkış Tarihi : 14 Eylül

Torchlight 2
Tür:Action RPG (*)
Çıkış Tarihi : 20 Eylül

Borderlands 2 
Tür:FPS-RPG
Çıkış Tarihi : 21 Eylül

World of Warcraft: Mists of Pandaria 
Tür:MMORPG  
Çıkış Tarihi : 25 Eylül

FIFA 13
Tür:Spor
Çıkış Tarihi : 28 Eylül

R.A.W. - Realms Of Ancient War
Tür:Actio-RPG
Çıkış Tarihi : Eylül Sonu

Worms Revolution
Tür:Platform (*)
Çıkış Tarihi : 3.Çeyrek

The Missing Ink
Tür:MMOPRG (*)
Çıkış Tarihi : 3.Çeyrek

Brave: The Video Game
Tür:Action-RPG
Çıkış Tarihi : 3.Çeyrek



Not: (*) işaretçiği Ayıya göre;çok sevilecek olan oyunları simgelemektedir.


                           Ayı Oyuncu
                        
                           -ROARRRRR-